Microsoft Werkt.

Ik had een storing op de harde schijf en gelukkig was alles opgeslagen, maar ik moest een nieuwe harde schijf kopen en win 10 opnieuw installeren. Ik had twee problemen (Movie Maker) die ik op een andere datum plaatste en deze, ik had MS

subsectie symbool

Waar vind ik het subsectiesymbool in Word?

'onmicrosoft' e-mail

Ik probeer O365 premium uit voordat ik het koop en het is tot nu toe een beetje lastig geweest, het probleem dat ik heb is dat ik het 'onmicrosoft'-e-mailadres als het hoofdadres in Outlook en mijn eigen domein lijk te hebben

Outlook-foutcode 0x800CCC0E

Kan iemand mij helpen een foutmelding (0x800CCC0E) te verhelpen bij het verzenden/ontvangen van e-mails?

mso20win32client.dll modulefout.

Met al mijn huidige Office365-programma's heb ik de volgende applicatiefouten die verschijnen als gevolg van een defecte module mso20win32client.dll. Een dergelijk bestand bestaat echter niet op mijn huidige win10-pro-systeem of

metro-versie van ie 11

Kan ik de metro-versie van ie 11 op Windows 10 draaien? Ik mis de aanraakvriendelijke functies zoals vegen naar achteren en vooruit, de aanraakvriendelijke favorietenlijst, enz. Ik vind het niet erg dat je toetsenbordmuis

De bron-DLL kan niet worden geladen

Elke keer dat ik Word start, krijg ik dit bericht: Ik gebruik de Microsoft Store-versie van Word zonder plug-ins. Is dit een bug of is het een probleem met mijn pc? Ik heb mijn Windows 10-pc al een keer vernieuwd om

Wat is het SuggestedSites.dat-bestand? Probleem bij het verwijderen van het bestand SuggestedSites.dat uit Windows 10

Oude titel: SuggestedSites.dat Ik gebruik Windows 10 Pro en heb Internet Explorer uitgeschakeld. Ik heb een bestand, SuggestedSites.dat, dat blijft verschijnen op mijn computer, zelfs nadat ik CCleaner heb uitgevoerd om

Fout 0x800701AA: de cloudbewerking is niet voltooid ...

Ik wil enkele mappen downloaden van mijn werk one drive-account naar een externe harde schijf. Heel vaak loopt de download vast en geeft de fout 0x800701AA: de cloudbewerking is niet voltooid

Hoe Realtek HD Audio Manager uit te schakelen

Hoe kan ik Realtek HD Audio Manager uitschakelen in Windows 10.

IE11 res//ieframe.dll ALLEEN in IE 11 bij het starten van https-website vanaf Selenium Server

Hallo allemaal, Windows 10-machine IE 11 heeft Selenium Grid gelanceerd en IE WebDriver uitgevoerd om toegang te krijgen tot de https-site, ik kreeg de pagina 'Er is een probleem met het beveiligingscertificaat van deze website' met links voor 'Klik

Hoe kan ik de prompt voor het wijzigen van het wachtwoord uitschakelen (elke 72 dagen)?

Ik heb geprobeerd rond te kijken op de forums en ik wil de wachtwoordwijzigingsprompt uitschakelen voor elke 72 of x aantal dagen dat deze momenteel is ingeschakeld. Ik heb de instructies op deze webpagina gevolgd:

AUTOCORRECT-ONENOTE: VOOR GODS SAKE EEN OPTIE OM HET UIT TE SCHAKELEN!!

Waarom, waarom is OneNote uitgebracht zonder een optie om autocorrectie uit te schakelen?! Dit probleem is nu oud genoeg, hoe is dit niet opgelost? Je hebt OneNote in wezen volledig nutteloos gemaakt, omdat het

E-MAIL: Out Box Vs. Verzonden doos

Ik gebruik de Outlook 365 Web-versie. In eerdere desktopversies van Outlook bleven mijn uitgaande e-mails alleen in de Out Box totdat mijn systeem de e-mailmap bijwerkte (alle mailboxen ontvangen/verzenden).

OneDrive is van mijn computer verdwenen (Windows 10)

De bestanden zijn er nog, maar OneDrive niet. Ik gebruik Win 10 en kan niet downloaden omdat de site zegt dat ik het al heb. Ik zag iemand met een soortgelijke vraag, maar de oplossing, geleverd door a

Office Pro Plus 2019 - HUP legitiem?

Ik kocht office pro plus 2019 van www.microsofthup.com, wat legitiem leek, maar nu heb ik een tweede gedachte. De link om Office te downloaden en te installeren werkte prima, maar wanneer ik mijn productsleutel controleer op

Winword.exe toepassingsfout

Ik kan Word of Excel niet openen - krijg een Winword.exe-toepassingsfout

Excel.exe-bestandslocatie

Ik probeer de locatie van de Office 365-versie van Excel in mijn bestandssysteem te vinden, zodat ik het als de standaardapp kan gebruiken om meerdere bestandstypen te openen. Het gebruik van de snelkoppeling resulteert in een 'Catastrofisch'

Het proces lync.exe wordt uitgevoerd na het afsluiten van Skype voor Bedrijven

Ik heb dit probleem gehad op twee verschillende Windows 10-pc's. Ik sluit Skype voor Bedrijven (huidige versie geleverd bij Office 365) af door met de rechtermuisknop op het systeemvakpictogram te klikken en 'Afsluiten' te kiezen. Later, wanneer ik wil

Hoe zet je een 'umlaut' op een letter O of een A of een U

Een UMLAUT is de TWEE kleine puntjes boven een letter, zoals een O of U of A om de uitspraak te veranderen