WhatsApp Desktop Wit Scherm Probleem

Ik heb onlangs mijn WhatsApp Desktop-applicatie bijgewerkt. Op de 1e dag werkte het prima, geen probleem! Maar op de volgende dag als ik het ergens gebruik, wordt het scherm automatisch wit! Als ik het sluit, is het

Microsoft Expression Web 4 - Downloaden

Hallo, Microsoft Expression Web 4 was gratis verkrijgbaar bij Microsoft om te downloaden, maar nu kan ik het niet vinden waar ik het kan downloaden. stel het op prijs als iemand een link deelt om het te downloaden. Bedankt

Het programma kan niet starten omdat MSVCR110.dll op uw computer ontbreekt. Probeer het programma opnieuw te installeren om dit probleem op te lossen.

Ik heb het programma Windroy op mijn laptop geïnstalleerd. Maar na het installeren opende ik Windroy. Maar dit was onmogelijk. Het programma geeft de volgende foutmelding 'Het programma kan niet starten omdat MSVCR110.dll is

Xbox-identiteitsprovider

Waar is de Xbox Identity Provider-app precies voor op Windows 10? Ik heb geprobeerd het te openen om erachter te komen, maar het staat daar gewoon op het laadscherm, het maakt niet uit hoe lang ik wacht het zal niet voorbij de

Idle Buddy verwijderen

probeert Idle Buddy te verwijderen

COMCTL32.OCX-bestand ontbreekt/ongeldig voor Windows 10

Ik probeer een oud golfhandicapprogramma te gebruiken op een nieuwere computer met Windows 10, maar het werkt niet vanwege een ontbrekend/ongeldig bestand. Om het even welke ideeën?

smartwebapp.exe -systeemfout

ontbrekende swhk.dll kan iemand me vertellen hoe ik het terug kan krijgen

Is Softwaremax een legitieme, door MS goedgekeurde site?

Hallo, de eigenlijke site is: Softwaresmax.com en ze lijken legitiem te zijn, hebben geweldige Google-recensies, enz., BEHALVE dat hun prijzen echt, ECHT goedkoop zijn voor bijvoorbeeld Win 10 Pro of Office 2016 Pro of

Zal Roblox me een virus bezorgen of mijn computer beschadigen tijdens het downloaden?

Roblox is een van mijn favoriete games ondanks dat het gratis is en ik word het beu om dezelfde beperkte games met beperkte controle op mobiel te spelen. Ik heb mijn ouders gevraagd of we het op de familie kunnen krijgen

Ontbrekende bestanden Openal32.Dll

De afgelopen dagen heb ik geprobeerd een programma met de naam rpcs3 te starten voor een game die ik onlangs heb gekocht. Toen ik echter op de app klikte, stond er 'Het programma kan niet starten omdat OpenAL32.dll

Kan de Discord-app niet verwijderen

Ik probeer de 'Discord'-app te verwijderen van mijn laptop, die momenteel is uitgerust met Windows 10, en wat ik ook probeer, hij lijkt er nog steeds te zijn. Iets eenvoudigs als het verwijderen van een app zou dat niet moeten doen

Mediaspeler - 'vind albuminfo' werkt niet

Hallo De afgelopen maand kan Media Player geen albuminformatie meer vinden voor audio-cd's. Vroeger werkte het, maar nu niet meer. Wanneer ik verzoek dat het albuminformatie vindt, wordt Internet Explorer

EEN SCHIJF ZUIGT PLS FIX IT!

dus ik was net Minecraft aan het downloaden en het wordt automatisch gedownload naar mijn documentenmap. en mijn ene schijf is ingesteld om automatisch een back-up te maken van mappen in mijn documentenmap. maar ik wil niet dat het terugkomt

Virus van YouTube-website

*Oorspronkelijke titel: Virus Er is dus zoiets, als je het woord 'Magic' tussen 'jij' en 'tube' in de link van een video van YouTube.com zet, wordt je omgeleid en kun je de video downloaden.

Toepassingen starten niet met Kernelbase.dll-fout

Ik heb problemen met applicaties die niet starten. De leverancier zegt dat dit te wijten is aan een probleem met kernelbase.dll. Ik heb DISM uitgevoerd om de reparatie uit te voeren. Er staat dat de bewerking met succes is voltooid

Hoe de sneltoets configureren om de rekenmachine te openen in Windows 10?

Zojuist een nieuwe computer gekocht met Windows 10 en het nieuwe toetsenbord heeft geen knop om de rekenmachine te openen. Ik merk dat ik deze knop echt heel erg mis. Ik heb een Fn-knop

ffmpeg.dll ontbreekt

Hallo. Ik verontschuldig me meteen voor mijn slechte computerkennis. Dit is mijn probleem: ik gebruik Windows 10 en krijg de volgende foutmelding wanneer ik opstart: 'De uitvoering van de code kan niet'

D3D11.dll

hallo ik heb wat hulp nodig ik heb software voor landschap en toen ik het installeerde op Windows Vista Business laat het me een foutmelding zien vertel me '' Deze toepassing kan niet worden gestart omdat d3d11.dll

Verf - transparantiefunctie

Afgesplitst van dit draadje. Is transparantie beschikbaar in Windows 8.1?

Klikvrij en Windows 10

Ik heb net een nieuwe laptop gekocht omdat mijn oude het niet meer deed. Nadat mijn laptop was ingesteld, ging ik mijn gegevens herstellen met mijn Clickfree Backup. Toen ik echter de USB-drive van inserted