Ontbrekend bestand MSVCP120.dll

Bij het opstarten of als ik een nieuw programma probeer te installeren, krijg ik de melding dat de installatie niet kan worden voltooid of dat het systeem het bestand MSVCP120.dll mist en dat het opnieuw moet worden geïnstalleerd. Ik heb er twee gevonden

VCRuntime140.dll

hoe kan ik VCRuntime140.dll opnieuw installeren op Windows 10 ***Bericht verplaatst door de moderator naar de juiste forumcategorie.***

Hoe Windows 7 te valideren

Hoe Windows 7 valideren? Moet ik het, nadat het is geactiveerd, handmatig valideren met behulp van de link https://www.microsoft.com/genuine/validate/ of zal er een validatieprompt zijn? Bedankt voor de

VProtect-applicatie (officieel)

In mijn lijst met opstartprogramma's vond ik 'VProtect-applicatie (officieel)', maar het programma heeft geen genoemde uitgever! Moet ik het programma behouden of deactiveren?

MSVCR120.dll Ontbreekt

Want met de nieuwste update van Windows 10 kan ik de MSVCR120.dll niet downloaden van de Microsoft Store, ook al mis ik deze op mijn laptop. Toen ik bijvoorbeeld probeerde OBS Studio te downloaden

Wat is het verschil tussen Windows 10 Redstone & Threshold?

Wat is het verschil tussen Windows 10 Redstone & Threshold? En welke is het meest geschikt voor de thuisgebruiker?

Waar is Story Remix?

Ik heb de Windows 10 Fall Creators Update geïnstalleerd. Ik ben niet op insiders of zo, ik heb het net op release. De Foto's-app is zeker veranderd, maar er is nergens een spoor van Story Remix.

MFC140u.dll ontbreekt op mijn computer

Hoe kan ik dit probleem oplossen Het programma kan niet starten omdat mfc140u.dll op de computer ontbreekt. Ik heb al geprobeerd opnieuw te installeren, maar ik weet niet zeker wat er gebeurt, het bericht verscheen nog steeds. Help alstublieft.

Kan niet inloggen op Windows Vista - Foutmelding dat Windows niet legitiem is

Oorspronkelijke titel: Hoe kan ik weer inloggen op mijn Windows-startpagina als het zegt dat mijn Windows niet ginuwine is? Ik kan niet inloggen op mijn Windows-pagina omdat een foutmelding zegt dat mijn Windows dat niet is

DirectX 11.2

Ik heb een ASUS NOTEBOOK PC MODEL# X551MAV-HCL1201E INTEL WINDOWS 8.1 MET BING (64-BIT) Ik probeer mijn DirectX 11 te updaten naar 11.2 en ik kan nergens de link vinden voor de update voor mijn DirectX

Windows Update-fout 0x80240034

Ik kan de update voor Windows 10 Insider Preview 16215.1000 (rs_prerelease) niet uitvoeren. Het downloadproces zit vast op 1% en na enige tijd mislukt het met een foutcode 0x80240034. Er is geen

WINDOWS 7 ADVISEUR

Ik probeer dit programma al meer dan een maand uit te voeren, maar telkens als ik dat doe, krijg ik een foutmelding die volgt. WINDOWS 7 ADVISOR KAN DE MICROSOFT-SERVER NIET BEREIKEN VOOR COMPATIBLITEIT

'AccelerometerSt.exe-systeemfout -- kan VCRUNTIME.dll-bestand niet vinden' na Windows 10-update

Ik heb een HP Pavilion A10, 3 jaar oud, oorspronkelijk Windows 8.1, maar kreeg een upgrade met 'gratis' Windows 10. Gisteren kreeg ik een verzoek om nog een update uit te voeren voor Microsoft Edge. Had twee opties het goed doen

Hoe installeer ik MSVCR100.dll opnieuw?

hoe installeer ik MSVCR100.dll opnieuw?

Foutcode: 0x8007025D weergegeven tijdens het opschonen van de installatie van Windows 10

Mijn Dell Inspiron 15-3521 was Windows 8 toen ik hem kocht. Sindsdien was ik mijn wndows aan het upgraden naar 8.1 en vervolgens naar 10. Nadat ik het met succes had geüpgraded naar Windows 10, wilde ik een schone installatie doen. Door

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (ks.sys)

Hallo, ik werk op een desktopcomputer, Alienware Aurora R4, en ik probeer te upgraden naar de nieuwste insider-build 10547. Het installeert stuurprogramma's, ongeveer 32% voltooid, dan krijg ik een BSOD:

Windows 10 Media Creation Tool-fout: 0x80042405 - 0xA001A

Gegroet, Onlangs heb ik veel mensen zien informeren over deze fout met betrekking tot de Media Creation Tool. Ik kreeg zelf deze foutmelding toen ik een opstartbare USB-drive probeerde te maken (ook bekend als Create an Installable

Fout bij upgraden naar Windows 10: 0xC1900101 – 0x30018

Wanneer ik probeer te upgraden naar Windows 10, mislukt de installatie en keert terug naar mijn vorige besturingssysteem met de fout: We konden Windows 10 niet installeren. We hebben uw pc teruggezet naar hoe het was

Kan een programma niet installeren omdat Win32K.sys ontbreekt op mijn computer.

Ik heb zojuist Nvidia GeForce ShadowPlay op mijn laptop gedownload, maar kan het niet installeren omdat ik deze foutmelding krijg.

IK HEB DEZE NODIG Windows 7 Home Premium (x16-96072) 64x

Ik heb Windows 7 Home Premium (x16-96072) 64x nodig, dit is alleen degene die mijn seriële sleutel accepteert!! Mijn computer weigert dit Windows 7 Home Premium (x17-58997) (64x) IEMAND KAN ME HELPEN AUB?