Fout 0x80070141 bij het kopiëren van foto's of video's van iphone xr

Ik krijg onlangs een 0x80070141-fout bij het kopiëren van foto's en video's van mijn iPhone XR naar mijn Windows 10-bureaublad. Het zal voor een korte periode werken, maar dan begin ik de

Wat is de Panther-directory?

wat is de Panther-directory in Windows? heb ik deze map nodig of kan ik deze verwijderen? ik draai windows 7.

Wat zijn deze VC_Red-bestanden op mijn computer?

Ik heb niet alleen een lijst met onbekende VC_Red-bestanden, maar ook andere mappen waarvan ik geen idee heb en die mijn pc rommelig maken. Hier is een schermweergave van de VC_Red lijst: Ik heb gelezen dat deze veilig zijn om te

Hoe open ik het .emz-bestanden?

Oorspronkelijke titel: emz-bestanden Ik heb een .emz-bestand ontvangen. Hoe open ik het?

Driver Store-File Repository gebruikt enorme schijfruimte. Hoe kan ik het verminderen?

Ik gebruik één printer, één muis, één extra scherm en één camera en mijn iphone alleen op mijn laptop en er is 17Gb aan ruimte gebruikt voor stuurprogramma's? Ik zie dat er hier al andere vragen over zijn geweest. Maar nee

Fout 0x80071771

Ik probeer toegang te krijgen tot een bestand na een upgrade naar Win 10, maar krijg fout 0x80071771: het opgegeven bestand kan niet worden versleuteld. Ik heb dubbel gecontroleerd en ik ben de eigenaar van dit bestand en heb volledige

Fout bij grote bestandsoverdracht Fout 0X8007003B

Ik ben een fotograaf. Ik heb een paar jaar een Dell XPS-desktop met Windows 8.1 gebruikt in combinatie met een externe harde schijf van 4 TB. Ik breng regelmatig grote fotobestanden over naar het bureaublad, wanneer:

Kan een map niet verwijderen - Fout 0x80070091: de map is niet leeg

Originele TitleError 0x80070091 Hallo allemaal, ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Ik probeer een map van mijn secundaire HDD te verwijderen na het installeren van een videogame, maar ik krijg de volgende foutmelding:

Moet ik de ESD-map in Windows 10 verwijderen?

Wat is de ESD-map in Windows 10? Wat gebeurt er als ik die map met 2,5 GB geheugen verwijder? Heeft het gevolgen voor mijn Windows?

Kan een bestand van Husdawg, LLC, dat door de Windows Defender van mijn computer in quarantaine is geplaatst, veilig uit quarantaine worden gehaald?

Mijn Windows Defender-programma heeft een bestand in quarantaine geplaatst dat is gepubliceerd en digitaal ondertekend door Husdawg, LLC. Ik weet niets over Husdawg, LLC, en ik moet weten of het veilig is om dit bestand vrij te geven

ucrtbase.dll zorgt ervoor dat mijn boekhoudprogramma vastloopt

Hallo allemaal Voor wat basisachtergrond gebruik ik Sage 50 Accounting met Sage Drive op een nieuwe (gekocht in december 2016) Lenovo desktop-pc met Windows 10 Home. Afgelopen donderdag het programma

SS3svc32.exe verschijnt bij het opstarten?

Hallo allemaal! Dus als ik de afgelopen dagen mijn laptop opstart, blijft het bestand SS3svc32.exe verschijnen en probeer ik wijzigingen aan te brengen. Het verschijnt twee keer (ik klik beide keren op nee) en blijft dan weg tot de volgende

Is het veilig om de upgrademap van Windows 10 te verwijderen?

Ik heb zojuist een upgrade uitgevoerd naar de jubileumupdate van Windows 10. Ik heb nu een map op mijn C-schijf genaamd Windows10Upgrade. Is het veilig om deze map te verwijderen? Bedankt Oorspronkelijke titel: map Windows10Upgrade

Hoe kan ik een OXPS-bestand openen in Windows 10?

Ik heb in het verleden een aantal pagina's afgedrukt met Microsoft XPS Document Writer, zodat ik ze in mappen kan opslaan zonder fysiek af te drukken. Vroeger kon ik ze bekijken, maar nu kan ik ze niet meer vinden

Fout 0x8007016A: De Cloud File-provider is niet actief

Na wat problemen heb ik OneDrive gereset en de map naar een andere locatie (op een andere partitie) verplaatst. Ik wees de OneDrive-instelling naar deze nieuwe lege map met de naam OneDrive. Al mijn bestanden (385GB) zijn

Wat is MiracastView.exe?

Ik was aan het knoeien met mijn Start Menu-map om daar wat meer snelkoppelingen te krijgen, toen ik een programma vond met de naam 'MiracastView.exe'. Ik heb het menu Eigenschappen gecontroleerd en ik kan zien dat het een standaardtoepassing is, zoals:

'De gevraagde bewerking vereist verhoging'

Voordat ik Win 7 installeerde, heb ik een aantal bestanden en mappen op een externe harde schijf opgeslagen. Toen ik vanavond probeerde naar enkele tekstbestanden te kijken die ik in Open Office had gemaakt, kreeg ik de foutmelding dat 'de

Bootsqm.dat

Hoi. Ik heb onlangs Aulogics Disk Defrag gebruikt en nu als ik mijn computer aanzet, wordt het register gecontroleerd. Elke keer als ik op mijn harde schijf kijk, zie ik dit bestand bootsqm.dat. Wat is het? Heb ik het nodig? Kan ik

Kan deze 188 GB beveiligde 'found.000'-map veilig worden verwijderd?

Na het uitschakelen van 'Windows-beveiligde mappen verbergen' in de opties van de Verkenner, en het kiezen om verborgen mappen weer te geven, vond ik een map op mijn C: Drive met het label gevonden.000. Zoals ik al zei het was

Foutcode 0x80070780

Ik bereid me voor om mijn computer terug te sturen naar de fabrikant voor reparatie. Als zodanig probeer ik mijn C lokale schijf / gebruikersmap naar een externe schijf te kopiëren. Veel bestanden worden gekopieerd en dan krijg ik de